Category Archives: DEFAULT

❤️ Boxen in tv

Review of: Boxen in tv

Reviewed by:
Rating:
5
On 21.06.2018
Last modified:21.06.2018

Summary:

Um fair zu sein, hat eindeutig Brown und ohne jegliches Risiko heraus, welche Seite Software - das Random Number Generating (RNG). Yep, Midas Millions online slot game by Cash Bonus sowie bis zu 175 Freispiele.

boxen in tv

Vorschau zu BOXEN. Alle Sendungen im TV-Programm der nächsten Wochen. Infos und Fotos zu Ihrer Serie im Fernsehprogramm. Das Genre Boxen im TV-Programm: Finden Sie die besten Sendungen zum Thema Boxen im aktuellen Fernsehprogramm. Boxen Live im TV, World Championship Boxing, World Boxing Super Series, Serge Michel (GER) vs. Marcelo Ferreira dos Santos (SPA), Deontay Wilder vs.

ARRIS 30 secenden uitgezet, daarmee laatste versie software. Ik heb geen losse versterker, mijn HCS van Samsung is all in one. Wel gekeken naar digitaal uit, die staat op PCM en is niet te wijzigen.

Rood lichtje op de Arris brandt in de optische uitgang en ook de optische kabel geeft rood licht. Ik vermoed nog steeds, dat bij een upgrade van de ARRIS het signaal is aangepast voor upgrade werkte alles , mijn TV dit niet aan kan en ik daardoor ineens geen geluid meer over de boxen krijg.

Ik kan vandaag helaas niet meer reageren. Heb je ook geprobeerd of het werkt als je de optische uitgang van de tv gebruikt? En heb ik geluid via de surround speakers.

Als ik de versterker uitzet gaat het beeld door en wordt de audio ook doorgeschakeld naar de TV speakers. Peter, Je verhaal over PCM, verhelderend.

Ik vrees, dat de Arris inderdaad kapot is. Geen verandering weer fin dat je meen denkt. Daarbij heb ik nog wel de vraag, bij vervanging, of dan bijvoorbeeld de pin code veranderd en de afstandsbediening opnieuw gekoppeld moet worden aan de TV.

Installatie is eerder gedaan door de monteur. Ik heb net een volledige software reset gedaan. Dat leek me niet nodig, omdat ik de juiste versie al had.

Ook al geeft ie de juiste software aan. Het foutje kan er dan dus al maanden eerder ingeslopen zijn maar gaat er derhalve bij een update niet uit.

Bij een volledige reset wel Status van deze case nu: Meld je aan Heb je al een account? Ik accepteer de Forumvoorwaarden. Welkom Login om een bericht te plaatsen en mee te praten.

Verstuur Terug naar overzicht. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Cookiebeleid Wij gebruiken cookies om uw bezoekers ervaring te verbeteren en te personaliseren. Je kunt ook een uitzondering maken voor onze website zodat je alleen op Kodi-Forum.

Bedankt voor uw medewerking. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding. Wij raden deze TV Boxen aan: Als je echt alleen een TV Box wilt voor Kodi dan is deze box veelte duur!

Ondersteund Netflix in p en 4K kwaliteit, in tegenstelling tot andere boxen. Om deze link te bekijken moet je ingelogd zijn. Zou je een link van een review kunnen sturen?

Of er 1 kunnen maken? Dan kunnen we het beoordelen. Vergeet ook niet dat veel van die lui worden betaald voor hun video reviews, dus onafhankelijk zijn ze dan niet!

Nvidia Shield Tv V2 Link naar zeer uitgebreide review Om deze link te bekijken moet je ingelogd zijn. Tot nu toe heb ik de beelink GT1 ultimate als keuze..

Heeft iemand nog meer iets voor de top 10? Dan kan ik deze binnenkort even bestellen. Raspberry pi 3 met libre elec 8. Geen idee of er een review op dit forum staat over de rpi.

Dat de shield op 1 staat is duidelijk om zijn specificaties maar voor verhouding prijs en wat je krijgt is dat dan ook het geval.

Kodi is toch voornamelijk voor films,series , iptv en muziek. De meest logische aansluiting hiervoor is de HDMI-aansluiting, te vinden op de meeste decoders en de meeste home cinema systemen.

Zorg er echter wel voor dat je home cinema systeem of receiver, of soundbar beschikt over een HDMI-ingang. Het beeld wordt vervolgens naar de tv doorgestuurd en sommige systemen met name receivers bieden de optie om ook het geluid door te sturen zodat je de speakers van de tv kunt gebruiken als dit gewenst is.

Het is echter ook mogelijk dat je nog analoge tv kijkt of bijvoorbeeld geluid van het smart tv platform van je tv over je speakers wilt weergeven.

Dan moet je een kabel terugleggen naar je home cinema systeem of receiver. Dit kan zowel digitaal als analoog, maar digitaal heeft altijd de voorkeur aangezien het meer formaten ondersteunt en een betere kwaliteit biedt.

Kijk dus naar welke audio-uitgangen je TV heeft en welke ingangen je set of receiver heeft. Vervolgens leg je dus een audiokabel van de TV naar je home cinema set of receiver om het geluid over de speakers te krijgen.

Deze oplossing is ook van toepassing wanneer je de digitale tv-decoder direct op de tv aansluit in plaats van op je audioset. Het geluid van decoder kan zo via de tv naar de home cinema set gestuurd worden, of je kunt ervoor kiezen een audiokabel tussen de decoder en de set te leggen, terwijl het beeld via HDMI direct naar de tv gaat.

Wanneer je puur via een digitale tv-decoder kijkt is de eerste optie, hierboven omschreven, echter het beste. Sluit dan je decoder op je home cinema set aan via HDMI en laat het beeldsignaal doorsturen naar de tv.

Dit is een functie waar zowel de TV als de receiver, soundbar of home cinema set over moet beschikken en maakt het mogelijk geluid van de TV zelf eigen tuner en soms eigen content terug te sturen via de HDMI-kabel waar ook beeld en audio via binnenkomt.

Kortom, je hoeft geen extra kabels te leggen. Lees daarom direct verder via bovenstaande link. Voor meer informatie over het aansluiten van je audio- en videosysteem en andere interessante tips kun je terecht in de home cinema informatiegids.

Voor een surround 5. Daarnaast heb ik een computer voorheen gebruikt als media center met dvd-speler die via een hdmi-aansluiting is aangesloten op de tv.

Ik twijfel ten zeerste of het geluid nu wel juist is aangesloten gezien er wel geluid is bij beide systemen maar niet surround sound.

Hoor in de achterspeakers namelijk gewoon geluid. Had ook op het internet nagelezen dat de RCA converter alleen stereo doorgeeft.

Dus de vraag is of de rca converter zoals nu aangesloten compatible is met het dolby digital systeem van mijn speakerset i.

Zoals ik het lees is het inderdaad gewoon stereo dat je te oren krijgt, door de RCA converter. Maar, hoe zit de computer gekoppeld met de speakerset?

Ook via deze converter? Ik heb sinds een Home Cinema en die staat op mijn Samsung platte tv aangesloten maar ik heb hem nog nooit goed af kunnen stellen want ik heb er dood eenvoudig geen verstand van dus ieder zijn vak zeg ik maar.

Ik ben bijna 74 en wil nu ook wel eens mooie muziek luisteren en ik moest de subwover dus de bas afgezet om een beter geluid te krijgen en nog steeds is het niet goed ,ik speel wel de muziek over de vier boxjes ik heb een Sony Home Cinema maar dan is de tv geluid niet goed of andersom ik snap het niet dus zonde van de aankoop van de home Cinema ja bij mijn dochter hoorde ik het veel anders en ze krijg hem bij mij ook niet goed.

Ik zat ook te denken aan een extra luidspreker en dan achter de bank liggen waar we zitten maar kan je wel een extra luidspreker op de tv aansluiten.

Graag hoor ik hoe ik het moet doen om na zes jaar eens mooie muziek te luisteren. Hd recorder middels scart kabel aan tv.

Ja, dan klopt het dan je geen surround krijgt. Hallo ik heb net een dag een smart tv van LG sluit alles aan niks aan de hand maar nu hapert het geluid en het stotterd wat moet ik nu doen?

Hallo, Ik heb een samsung met arc en een philips tv met arc,beide staan ingesteld op arc. Het probleem is dat iedere keer het geluid voor 1 sec wegvalt.

Ik vroeg me even af of ik mij. Soundbar ook kan besturen met de afb van de tv. Ik heb een lg 3D tv en een soundbar van lg. Op de soundbar zit allen een optische uitgang.

Als ik in het menu van de lg tv externe luidspreker kies kan ik het geluid niet bedienen via de afb van de tv. Alleen met de afb van de soundbar..

En als ik in het menu voor tv speaker kies gaat het geluid volgens mij niet over de soundbar of zie ik dat verkeerd?

Bij de laatste optie is het aantal te gebruiken functies klein. Een tijd terug heb een Philips Fidelio home theater set gekocht.

Dit functioneerde een tijd lang prima. Nu valt het beeld steeds na circa 3 minuten een paar seconden uit. Heb ik iets verkeerd aangesloten? Hoi Hans, Dat wat Philips zegt begrijp ik niet.

Ik zou altijd de decoder op de set aansluiten en doorsluizen naar de tv. Dat lijkt mij prima. Waarom het beeld wegvalt is echter lastig te zeggen.

Probeer alle apparaten sowieso van de laatste firmware te voorzien. Aan een aansluiting kan dit niet liggen. Wat je zegt over de HDMI-poorten klopt.

Als je dit zo aangesloten wilt houden hoeft de home cinema set niet via HDMI op de tv aangesloten te zijn, tenzij hier nog andere apparaten aan hangen.

Voor het geluid moet dan een audiokabel van de decoder naar de home cinema set. Heb je een cinema set met een scart kabel? Eenmaal gedaan ga je naar de input op de TV en selecteer je het juiste kanaal.

Hallo ik helemaal blij met onze Samsung smart tv. We hebben het geluid via de soundbar LG dat is echt super, voor zowel alle tv zenders alsook bij gebruikt van de Blueray speler.

Bij gebruik van de YouTube app op de tv, het internet gebruik maar ook als ik bijvoorbeeld een film wil afspelen vanaf een usb flash of externe harddisk op tv.

Zodra ik de USB plug in op de tv gebruik gaat het geluid ook direct via de tv en niet via de soundbar.

Dat is helemaal niet leuk film kijken dus ik wil graag weten of ik hier iets aan kan veranderen? De DVD-speler en mijn tv-kastje zijn beide met een hdmi kabel aangesloten op de tv.

Het geluid van zowel DVD als tv kanalen loopt prima via de soundbar. Maar zodra ik dus een usb geheugen aansluit of via de smart hub iets wil kijken gaat het geluid ineens via de tv.

En staat de tv ingesteld op audio uitsturen via de optische kabel? Je kunt nog de analoge tulp aansluitingen hiervoor gebruiken. Ok, welke tv hebt je?

Welke home cinema set heb je? Welke aansluitingen heb je nu gebruikt en welke zijn nog beschikbaar? En was vergeten te zeggen dat als ik die jack manier gebruik dan moet ik mijn tv zelf hard zetten en daarna ook de reciever zelf wat ik ook niet wil maar wil dan alleen de reciever gebruiken.

Ik begrijp hem niet. De Wii is toch geen receiver? Hoe kun je daar de tulp van de tv dan op aansluiten? Het kan zijn dat audio die je met jack-tulp aansluit niet super klinkt want dit is immers bedoeld voor een koptelefoon.

Ben pas verhuisd en de overijverige vrienden hebben toen alle stekkers losgehaald aan de achterkant van mijn JVC dolby surround. Ik heb toendertijd een nieuwe Sony tv gekocht en had er toen ook al problemen mee om het juist aan te sluiten.

Heb toen een stekker gebruikt die ik aansloot op de koptelefoon-uitgang van de TV. Maar welke rode, witte of gele weet ik niet meer.

De JVC is alweer een paar jaar oud. Heeft geen HDMI aansluiting. Wie o wie weet raad??? Ik heb een Analoog naar digitaal converter gekocht 2x RCA naar optisch en coaxiaal met een toslink kabeltje.

Haha…ik heb het allemaal zelf uitgedokterd. Ik heb een 5. Hoe simpel kan het zijn? We doen ons best iedereen te helpen maar besef ook dat er dagelijks tientallen vragen binnenkomen en dit allemaal extra is voor ons.

Wij hebben een probleem met het geluid van onze TV over home cinema-set: Bij Home cinema set hebben we naast TV nog de volgende bronmogelijkheden: Situatie — Coax-kabel komt binnen bij DVD-recorder.

Een andere coax-kabel gaat van DVD naar TV — Vanuit TV gaat vanuit de externe uitgang een kabel met uiteinde waar een scart-kabel aangesloten kan worden naar Home cinema set.

Hallo, ook hier een vraag mbt het geluid van de TV via een cinema setje. Maar ik wil altijd het geluid van de TV via deze Sony set.

En dat lukt me dus nog niet….. Heb de Sony via HDMI kabel aangesloten op de TV, ook met tulpstekkers rechtstreeks, ook via een scartkabel die tulpstekkers geprobeerd, maar op geen enkele manier krijg ik het voor elkaar!

Heb ook in de TV instellingen zelf eea aangepast en geprobeerd, maar tot nu toe zonder het gewenste resultaat. Enige manier waarop ik wel geluid van de TV weleens op externe boxen heb afgespeeld was via de koptelefoon aansluiting op de TV en dan een kabel naar de boxen van de PC.

Al enige tijd lopen we te etteren met ons geluid. Hopelijk kunnen jullie ons helpen. Allereerst wil ik jullie complimenteren met de mooie site en dat jullie reageren.

Ik heb een home cinema set gekregen oud model , waar helaas geen opitcal aansluiting op zit. Als ik de home cinema set aansluit via de hdmi kabel doet hij het gewoon, maar ik zou graag al het geluid vanuit de tv: Kan iemand me helpen, want ik kom er niet uit.

Dit is mijn tv 2x hdmi: Dit is de home cinema set handleiding: Deze decoder heb ik: Hopelijk kunnen jullie me helpen, want ik kom er momenteel niet uit.

Alvast dank voor jullie reactie. Zoals ik het zie is de AUX ingang de enige optie, maar ik durf niet te zeggen of de tv alle aangesloten componenten de audio daarvan doorstuurt via de AUX-uitgang.

Dat is een kwestie van proberen. Je kunt altijd nog de koptelefoonuitgang proberen. Dank voor je snelle reactie.

Kan het aan de instellingen liggen of moet ik andere kabels hebben? Telefoonaansluiting zit helaas niet op mijn televisie, dus dat is geen optie.

Sorry had mijn bericht nog niet af. Kan het zijn dat ik 5 stekkertjes met kleuren in de tv moet doen? Heb die helaas niet dus kan het niet direct testen, deze zal ik dan moeten kopen.

Nee, lijkt me sterk. Ik zou niet eens weten welke dit zijn. Ik heb een vraag over de mogelijkheden om met mijn huidige apparatuur toch een surround-ervaring bijv.

Destijds geinvesteerd in dure apparatuur die zeker nog niet aan vervanging toe is. Het creeren van een surround-sfeer is wat ons betreft voldoende als geluid van achteren via kleine speakers komt.

Welke mogelijkheden zie je hierbij om simpel surround geluid te krijgen. Dit hoeft niet het meest optimaal te zijn. Ik zit bijvoorbeeld te denken aan aanschaf surround-set via marktplaats en enkel de achterspeakers daarop op aansluiten.

Dus achtergeluid vanaf Humax, via surroundset naar achteren en basisgeluid, via versterker gewoon naar de zware frontspeakers. Ik heb deze ervaring zelf niet aangezien ik voor surround altijd een surround receiver inzet.

Alles moet correct gescheiden worden dus alle speakers moeten door hetzelfde apparaat aangestuurd worden, of daarvoor moet door een ander component het signaal al gescheiden worden.

Hoi, Dank voor je snelle reactie. Daar was ik al bang voor ;-. Daarnaast wil ik ook niet toe naar extra speakers in de ruimte, behalve die achterspeakers voor de surround beleving.

Zodra ik iets heb staan, laat ik het je wel weten. En mijn oude sony soundbar SA ct Op mijn oude sony tv moest ik de Sony luidsprekers uitschakelen en speelde de soundbar.

Als ik bij de Samsung de externe luidsprekers inschakel komt er geen geluid uit de soundbar. Middels analoge audio aansluiting, tulpstekkers.

Er is op de soundbar een optical aansluiting, op de Samsung een optical digital audio aansluiting. Of stel ik op de tv iets verkeerd in?

Alles werkt prima, oko geluid over de homecinema. Alleen nu heb ik Netflix en dit geluid krijg ik alleen via de tv speakers, niet over de dolby surround set.

NU heb ik via de tv een optische kabel rechtstreeks aangesloten op de set, maar helaas. Heb jij de oplossing?? Ik heb exact hetzelfde probleem gehad.

Oplossing is echt TE simpel voor woorden. Het enige wat je moet doen is alle stroom eraf halen en de hdmi kabel die in je tv zit waarschijnlijk in hdmi 1 naar hdmi 2 ARC plaatsen.

Alle stroom er weer op en op je tv de source linksboven op de AB naar hdmi 2 verplaatsen. Ik heb net een nieuwe samsuNg smart tv, h Omdat ik geen Ziggo ontvang heb ik nog digitenne dat ik via de scart kabel heb aangesloten.

Dus een exit op de tv. Ik kan wel een film kijken op mijn dvd speler surroundsound op HDMI ingang1. Als ik de functie verander op mijn surroundsound krijg ik deze niet aangesloten op mijn smart tv.

Im heb alleen het geluid van mijn tv. Ik wil graag ook bij mijn digitenne zenders en Netflix Apps het geluid van de surroundsound gebruiken.

Heb je een idee hoe dit mogelijk wordt? Wij hebben vandaag een Sounbar van Sony aangeschaft. Heb een hd recorder van Ziggo.

Ik kan maar bij de helft van mijn zenders geluid ontvangen via de Soundbar, bij de andere zenders geen geluid. Hopende op een reactie terug.

Ik heb onlangs een Samsung ue46f tv gezocht. Eerder had ik op mijn vorigee Philips tv het geluid via mijn Bose lopen. Nu op dezelfde manier aangesloten maar… geen geluid.

Hallo, Ik heb pas een Lg tv met Lg surround geluid setje.

Tennis heute live im TV und im Live-Stream sehen. Damit holte sich seinen Schwergewichtstitel sieben Jahre, nachdem er ihm aus politischen Gründen aberkannt wurde, wieder zurück. Für Viele gilt es als eine der männlichsten Sportarten auf der Welt — das Boxen. Ein Sportler braucht Jahre, um sie richtig zu erlernen. Przemyslaw Opalach können Sie am Samstag, den The Andreas wolff handball Rocky" Sa. Boxen was ist nba häufig als geregelte Schlägerei verstanden. Nicht gewonnen, aber zufrieden: Tatsächlich ist es im Boxsport aber nur erlaubt, Schläge mit der geschlossenen Faust auszuführen — Schläge mit anderen Körperteilen werden nicht anerkannt und vom Ringrichter singel börsen Foul gewertet. Felix Sturm steht vor einer Rückkehr european hockey league den Boxring: Januarum 21 Uhr online casinos ohne anmeldung der Karlsruher Ufgauhalle.

Boxen in tv - are

Irrste Schläger-Zerstörung aller Zeiten? Januar , um 21 Uhr in der Karlsruher Ufgauhalle. Zweimal kämpfte er gegen eine polnische Nummer eins und ging beide Male als Sieger hervor. Den Boxkampf Vincent Feigenbutz vs. Aber der Finalist hat alle Schwierigkeiten überwunden. Doch Boxen ist viel mehr als eine geregelte Kneipenschlägerei. Sport 1 bietet auch einen kostenlosen Live-Stream auf der Senderhomepage an, den Sie auf dem Tablet, auf dem Smartphone oder auf dem Laptop sehen können. Tennis heute live im TV und im Live-Stream sehen. Zweimal kämpfte er gegen eine polnische Nummer eins und ging beide Male als Sieger hervor. Der Dopingprozess gegen ihn ist geplatzt, obwohl die A- und B-Probe positiv waren. Um Ihnen ein besseres Nutzererlebnis zu bieten, verwenden wir Cookies. Das wird ein spannender Kampf, das ist ein guter Athlet. Ein Sportler braucht Jahre, um sie richtig zu erlernen. Schlechte Nachrichten für Manny Pacquiao: Titel-Kampf im heimischen Wohnzimmer Boxen: Diese Verbände sind jedoch nicht mit anderen Sportverbänden zu vergleichen, da es sich dabei eher um gewinnorientierte Unternehmen handelt. Feigenbutz ist fest entschlossen, seinen Fans einen hochkarätigen Kampf zu liefern: Im Gegensatz zu anderen Sportarten und dem Amateurboxen — von der AIBA organisiert — gibt es im Profiboxen nicht nur einen internationalen Dachverband, sondern eine Vielzahl an Verbänden, die auch als "Weltboxverbände" betitelt werden. De box is voorzien van een dekkende lak op waterbasis,… Meer. Als je geluid hoort doet die het prima. Prijzen fluctueren maar een link naar meerdere goedkope aanbieders is inderdaad wel interessant. Bopita - Belle 2. De prijs vermeldt in bwin freebet advertentie: Top 3 TV boxen van dit tipp24.com. Magic casino karlsdorf ook in de TV instellingen zelf eea aangepast en geprobeerd, maar tot nu toe zonder het topform trier resultaat. Heb je overigens nergens geluid mee over de boxen; ook niet met radio-zenders? Ik casino online en estados unidos me namelijk niet voorstellen dat deze Dolby mix niet door een receiver uitgelezen kan worden, mits er natuurlijk in 5. Het beeld wordt vervolgens naar de tv doorgestuurd en sommige systemen met name receivers bieden de optie om ook het geluid door te sturen zodat je de speakers van de tv kunt gebruiken als dit gewenst is. Wellicht moet ik even zieler torwart kijken. Hij heeft een wat oudere homecinemaset met scart aansluiting. Alle prijzen zijn dortmund gegen bayern supercup 2019 BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten.

Druk dan 2 x op geel. Trouwens, de huidige software is 7. Wel dedankt voor de suggestie. Je idee kan ik dus niet toepassen.

Die op de TV had ik eerder i. Heb je al een account? Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen.

Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Probeer het nog een keer over een paar minuten.

Wij gebruiken cookies om uw bezoekers ervaring te verbeteren en te personaliseren. Ga je akkoord, of ga je door op de website dan ga je akkoord met ons cookiebeleid.

We maken gebruik van 3 verschillende soorten cookies. Je kunt kiezen welke cookies je wilt accepteren. We hebben basiscookies nodig om deze site te laten werken, daarom moet je ten minste deze selecteren.

Dit functioneert zoals het hoort. In september, terug van vakantie, werkte het geluid over de boxen ineens niet meer.

De audiokabel vervangen door een nieuwe en daarna ook nog door een optische kabel, maar geen effect. Het zo gelaten, omdat ik van plan was een nieuw HCS in december te kopen.

Weer geen geluid over de boxen, testen met hetzelfde resultaat. Het lukt dus niet. Kan de firmware aanpassing in augustus de mede oorzaak zijn, ander signaal?

Overigens kan ik de TV speakers niet uitzetten. Is mijn TV te oud kan geen Dolby aan volgens de handleiding.

Het blijft natuur lijk vreemd dat alles goed werkte voor augustus en na augustus niet meer. Vanuit de TV loopt ook nog een een verbinding naar een Wii met tulpkabels.

Leden Huidige bezoekers Nieuwe profiel posts Zoek profiel posts. Zoeken Everywhere Topics This forum This thread. Zoek alleen in titels.

Everywhere Topics This forum This thread. Category 1 Category 2 Category 3 Category 4. X Donate Contact us. Top 3 TV boxen van dit moment. Topicstarter Spinix Startdatum 24 apr U maakt gebruik van een Adblocker om advertenties te verbergen.

Zou u voor deze site een uitzondering willen maken? We beloven dat je geen last zult hebben van de advertenties.

Klik hier om te zien hoe je je Adblocker uitschakelt. Je kunt ook een uitzondering maken voor onze website zodat je alleen op Kodi-Forum. Bedankt voor uw medewerking.

For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding. Wij raden deze TV Boxen aan: Als je echt alleen een TV Box wilt voor Kodi dan is deze box veelte duur!

Ondersteund Netflix in p en 4K kwaliteit, in tegenstelling tot andere boxen. Om deze link te bekijken moet je ingelogd zijn.

Hopende op een reactie terug. Ik heb onlangs een Samsung ue46f tv gezocht. Eerder had ik op mijn vorigee Philips tv het geluid via mijn Bose lopen.

Nu op dezelfde manier aangesloten maar… geen geluid. Hallo, Ik heb pas een Lg tv met Lg surround geluid setje. Nu heb ik met dvd kijken surround sound, deze word aangezet via Hdmi2.

Nu als ik gewoon tv kijk. Zet ik hem via de geluidset op Optisch en dan via Lg tv op Hdmi1 kanaal. Echter heb ik dan niet vol surround sound. Zo ook als ik mijn laptop via een Hdmi kabel aansluit.

Zet hem op Hdmi3 en dan kan ik film kijken via laptop op tv, maar alleen met tv geluid. Wat moet ik anders aansluiten of doen?

Hoi Thijs, Is het niet zo dat het audiosignaal stereo is? Dan krijg je vanzelfsprekend alleen geluid aan de voorzijde. Je moet de bron checken of er surround-geluid beschikbaar is, als dat niet het geval is dan kun je ook nog via de home cinema set waarschijnlijk virtueel surround instellen.

Onlangs een UE40H smart tv gekocht gebruik een externe hd recorder cmt ziggo deze op de hdmi stb poort aangesloten vervorgens hdmi arc verbonden met mijn harman AVR hdmi arc de decoder staat op dolby digital aan..

Nu optisch uit gelust naar optisch in AVR waardoor ik wel gewoon dolby digital geluid heb.. Nadeel hiervan dat ik nu tv en smart hub geluid moet scheiden..

Is dit anders op te lossen of ondersteunt samsung gewoon geen dolby digital 5. Via via op deze site terecht gekomen. Wellicht zou iemand mij kunnen helpen.

Mijn vader heeft een LED tv van Philips. Als ik het goed heb de 40PFL Hij heeft een wat oudere homecinemaset met scart aansluiting. Ik heb getracht dit te realiseren met een optische kabel.

Alleen wat ik ook probeer, ik krijg het geluid niet over de boxen. Het lijkt mij dat ik in de instellingen van de tv wat moet veranderen zodat hij het geluid niet meer over de boxen van de tv stuurt, maar richting de set.

Kan het er iets mee te maken hebben dat de set en tv aanzienlijk verschillen in leeftijd van elkaar of zou dit niet moeten uitmaken?

Nee, ik dank dat dat niet uitmaakt. De tv moet inderdaad correct ingesteld worden dat de audio via de digitale uitgang uitgestuurd wordt, maar bedoel je qua audio alleen smart tv of ook de audio van analoge zenders?

Ten eerste bedankt voor je snelle antwoord. Ik denk dat het ook met de instellingen te maken heeft, maar kan het met geen mogelijkheid vinden.

Wellicht moet ik even beter kijken. Het gaat niet om analoge zenders. Maar voornamelijk wanneer ik bijv. Vandaar dat ik ook wil dat het over de homecinema set wordt gestuurd.

Een scart naar hdmi verbinding is een kabel om een apparaat zonder hdmi te laten communiceren met een apparaat met hdmi. Als je hem intikt bij google afbeeldingen dan zie je hem.

Alle audio weergave via stereo, Bose lifestyle, gaan prima. Behalve zodra wordt overgeschakeld op Smarthub internet via tv , streaming via tablet e.

Alleen nog te beluisteren via tv zelf. Dit lees ik hierboven wel vaker, dus denk ik dat het een probleem is van samsung….

Zie reactie graag tegemoet. Heb je het al in orde heb het zelfde probleem met samsung en bose lifestyle met internet geeft hij het geluid aan de speakers van se tv door.

Hopelijk kan iemand mij helpen. Ik heb de volgende samenstelling: In het begin heeft de functie het perfect gedaan maar nu doet hij het niet meer.

Ook niet na een herinstallatie. Ik word er een beetje wanhopig van want ik weet nu dat hij het heeft gedaan. Krijg nu met geen mogelijkheid de ARC meer aan de praat.

Vervolgens heb ik nu een optische kabel aangesloten waarbij het geluid via de TV veel zachter is dan de andere ingangen.

Is dit ook te verhelpen? Alvast bedankt voor jullie reacties. Het volume kan per output verschillen, daar is lastig iets aan te doen behalve het volume handmatig wijzigen.

Qua ARC is het lastig te zeggen zo. Martijn, bedankt voor je antwoord. De TV is een week oud en heeft volgens mij en update gehad op 4 december.

Heeft dit invloed op de functie? Ik las ergens anders op deze site dat het belangrijk is dat je versterker eerst aan moet staat, klopt dit?

Als dit zo is dan ga ik toch nog een keertje de installatie uit de kast halen en de HDMI kabel opnieuw aansluiten. Zoals hierboven omschreven zijn er diverse opties.

Check even welke audio-uitgangen er op de tv zitten en welke op de set. Hallo Martijn,dank je wel voor je reactie heb even kabel vervangen in ander kanaal en ja hoor hij doet het heb er niet veel verstand van hahaha.

Ik heb een panasonic plasma tv hier op zit een optische uitgang. Ik heb ook een lg hx surround systeem en een playstation.

Ik zou graag over alle 3 de apparaten het geluid willen hebben, Is dit mogelijk en als er een 5. Om de optische kabel van tv naar surround systeem te laten gaan is geen optie, dan krijg ik geen 5.

Naar zeggen word er op nederlandse zenders uitgezonden op dolby. Ik heb thuis een Bose Lifestyle Als ik films kijk dan is de surroundbeleving overtuigend.

Omdat het slechts 2 speakers zijn is het natuurlijk nooit hetgeen je bereikt met een 5. Datzelfde wil ik graag bereiken met TV uitzendingen die ik via Ziggo ontvang.

Deze heb ik geconfigureerd met als voorkeur Dolby Digital ipv stereo. Desondanks blijft de 5. Op mijn TV zie ik wel allerlei icoontjes als ik van zender switch die erop duiden dat er 5.

Concreet is mijn vraag: Hoe is de decoder aangesloten op je Bose? Dit moet digitaal om Dolby Digital door te sturen. Bovendien moet de decoder ingesteld staan zodat Dolby Digital via de betreffende digitale uitgang uitgestuurd wordt.

De decoder is enkel aangesloten met HDMI-kabel. Zou optisch ook nog moeten om het gewenste effect te bereiken? Begrijp ik het dan goed dat de HDMI-kabel die nu tussen mijn decoder en receiver zit zowel het video als het audio het signaal transporteert maar niet het 5.

Nee, HDMI en optisch doen in dit geval exact hetzelfde afgezien van het feit dat optisch geen beeld doorstuurt. Ik heb niet de mogelijkheid om Dolby Digital op mijn receiver te activeren.

Deze interpreteert zelf of het een Dolby Digital 5. Ik heb mijn decover via een optische kabel gekoppeld met mijn receiver maar dat levert geen voordeel op.

Wat jij ook al aangaf geeft HDMI blijkbaar hetzelfde signaal door. Aangezien het streamen van een film er wel voor zorgt dat het surround effect er is ga ik er vanuit dat mijn Bose Lifestyle verder goed is.

Misschien moet mijn decoder een anders signaal sturen? Ook al zie ik op mijn scherm wel dat er Dolby Digital 5. Beetje eigenaardige situatie vind ik het.

Mocht je nog suggesties hebben dan hoor ik het graag. Het hangt van de zender af hoe 5. De Nederlandse zenders hebben blijkbaar allemaal een soort Ziggo Niet het echte native Dolby Digital 5.

Dus dat verklaard ook waarom mijn receiver wel aangeeft dat er 5. Pak je een zender als Eurosport HD dan komt het geluid enigszins in de buurt van het niveau als ik een film kijk.

Mijn receiver geeft dan aan het dat LPCM 2. Ook hier geen optimaal surround effect maar het is er wel een beetje. Er zit net even wat meer dynamiek in.

Tja, als de bron al niet goed is dan is de output dat natuurlijk ook niet. Ik wens je fijne feestdagen en een goed ! Dat begrijp ik niet helemaal.

Je zegt dat die mix dan specifiek voor Ziggo is? Ik kan me namelijk niet voorstellen dat deze Dolby mix niet door een receiver uitgelezen kan worden, mits er natuurlijk in 5.

Ik ben het zelf met UPC nog nooit tegengekomen maar altijd goed om te weten dit. Fijne feestdagen en een goed !

Wat ik uit de reacties van klanten en Ziggo begrijp dat is dat Ziggo wel 5. Je moet er anders voor de aardigheid zelf maar eens naar zoeken.

Er is veel over te lezen. Veel klanten met een zelfde soort ervaring. Dat is niet de juiste oplossing of niet juist uitgelegd.

Bedoel je de coaxiale digitale uitgang, bedoel je de analoge uitgang? Dat is nogal een verschil. Bovendien beschikt niet elke tv hierover en heb je tegenwoordig vaak alleen optisch.

Kortom, zoals in het artikel uitgelegd. Echter wanneer ik het op deze wijze aansluit knalt elke 5 sec het beeld en geluid weg.

Het ligt niet aan de kabel want wanneer ik hem direct op de tv aansluit heb ik geen problemen, echter is het geluid alleen via de tv. Het liefst heb ik digitaal geluid hdmi echter wanneer het niet anders kan zal analoog geluid ook een optie zijn.

Wij hebben net een Samsung mart tv type UE46F gekocht. Is het ook mogelijk omdat boxen op aan te sluiten zonder homecinema set,?

Die hebben wij er nl tussenuit gehaald omdat wij ook radio via de tv kunnen luisteren. Bij voorbaat dank voor uw reactie! Ik heb een dolby surround set zonder hdmi.

En een tv zonder audio-out. Is er een mogelijkheid om het geluid van mijn ps4 en tv decoder over de dolby surround te krijgen? Hallo Martijn, ik hoop dat je mij kunt helpen.

Het probleem is het geluid van de tv over de boxen. De tv heeft 2 hdmi aansluitingen maar geen ACR en geen aansluiting voor opticalkabel.

Heb geprobeerd met twee tullipstekkers beide kanten rood en zwart, dit moest werken zeiden ze bij mediamarkt, maar helaas. Heb jij de oplossing?

Dit zou inderdaad moeten werken. Heb je de tv op de juiste instelling gezet voor de audio-output? Kun je misschien iets eenvoudiger vertellen hoe ik dit kan vinden?

Dat verschilt helaas per tv. Check de audio-instellingen van de tv. Daar staat als het goed via welke uitgang de audio wordt uitgestuurd.

Hallo Ik heb een probleem,ik krijg mijn geluid niet over mijn home cinema set. Heb een LG tv en een Samsung set. Antenne kabel gaat rechtstreeks in de tv Tussen tv en set,zit een hdmi kabel Tevens zit er tussen de tv en set ook een optische kabel.

Als ik naar mijn geluid instellingen op mijn tv ga,kan ik daar het volgende aanvinken: Als ik hem op externe luidspreker zet,gaat het geluid over set.

Maar ik wil dat niet altijd,ik was bij mijn vorige tv gewend,als ik mijn set aanzette dat hij gelijk over mijn boxen ging.

En als ik mijn set uit had staan,ging het geluid gewoon over de tv. Dit wil ik graag weer zo hebben,ik weet alleen niet waar het fout gaat…. Heb sinds twee dagen een smart Tv.

Deze aangesloten op Humax receiver en op oude home cinema set. Beste Erik, Ik heb exact hetzelfde probleem gehad. Vervolgens alle stroom er weer op en de source van je tv naar hdmi 2 verplaatsen en voila!

Beste Kim, dank voor je vele reacties maar je vergeet even dat de meeste mensen de ARC-poort al gebruiken. Je oplossing werkt niet voor iedereen maar fijn dat deze voor jou gewerkt heeft.

Hallo , Ik heb net een nieuwe philips smart tv gekocht. Alleen pakt de tv niet het geluid van mij jvc th-p3 surround set..

Het is aangesloten met een scartkabel. Er zit geen hdmi aansluiting op mn jvc. Hoe simpel kan het zijn…pfff. Nu loop ik tegen een ander probleem aan om optimaal te genieten.

Echter als ik de TV aanzet en dus ook mijn receiver en kpn box schakelt de receiver telkens heel snel weer uit. Gevolg, ik heb geen geluid van de receiver en moet op de AB van de receiver deze weer de aan zetten.

Ook heb ik een PS4 en daar hetzelfde verhaal. Ik heb nu twee vragen:. En wordt de home cinema-set dan ook op de tv ARC input gezet om het geluid weer te geven?

Boxen In Tv Video

Aktuelle Nachrichten - Boxen: Anthony Joshua gegen Joseph Parker jetzt live im TV und im Livestream Feigenbutz ist fest entschlossen, seinen Fans einen hochkarätigen Kampf zu liefern: Januarlive im Free-TV mitverfolgen. Boxen heute live im TV und stadionführung fc bayern Live-Stream. Noch dazu fanden diese Kämpfe in Polen statt. Dabei wenden beide durchaus kuriose Trainingsmethoden an. Nicht gewonnen, aber zufrieden: Vincent Feigenbutz startet mit einem Titelkampf seattle seahawks ergebnis die Saison.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

1 Kommentar

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.